Ton de Bruijn

Raadslid

Mijn naam is A. (Ton) de Bruijn. Ik ben 62 jaar en woon aan de rand van Leerdam, dicht tegen Schoonrewoerd aan. Ik ben ook geboren in Leerdam, getrouwd, en we hebben 8 kinderen gekregen, waarvan 7 getrouwd. En we zijn gezegend met 20 kleinkinderen. Mijn vrouw en ik zijn lid van de Gereformeerde Gemeente in Nederland.

In mijn werkzame leven heb ik jarenlang in de kaashandel mijn brood verdiend. Ik ben 20 jaar (1994-2014) raadslid voor de SGP Leerdam geweest en dat met veel plezier. Mensen zeggen dat ik een volksvertegenwoordiger puur sang ben, waardoor ze me tijdens mijn raadslidmaatschap de titel ‘burgemeester van Schoonrewoerd’ hebben gegeven. Ik heb geprobeerd om vooral de belangen van deze gemeenschap te dienen.


Mijn interesse ligt vooral bij de mensen zelf en op het gebied van ruimtelijke ordening. Ik ben echt een man van de praktijk die probeert de burger te helpen. Na een tussenpoos van 4 jaar hoop ik me weer volledig in te gaan zetten voor de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. Want Vijfheerenlanden is meer dan Schoonrewoerd, Leerdam, Oosterwijk en Kedichem.


Goed naar de burgers luisteren en dat vertalen naar inbreng in de politiek.  En vooral luisteren naar Gods Woord. Om U te dienen!

Terug naar overzicht